Lejere

Viby Forsamlingshus

 

- det hyggelige samlingssted på Hindsholm

I det fantastiske nordfynske landskab mellem fjord og bælt blot 7 km fra Kerteminde finder du Viby Forsamlingshus. Det har gennem tiderne været samlingssted, når mennesker har villet mødes og dele glæder og sorger med hinanden - og sådan er det stadig.

 

Husets rummelige sale indbyder på charmerende vis til markering af livets mange begivenheder. Med plads til 100 spisende gæster og moderne køkkenfaciliteter er huset ideelt til små og store arrangementer. Bag ved huset venter der gæsterne en dejlig perlestensbelagt gårdhave og en meget stor græsplæne, hvor børn og voksne kan boltre sig. Stor P-plads 50 m fra huset. Ønsker gæsterne at overnatte, byder omegnen på hyggelige muligheder for indkvartering.

 

Der er fremragende muligheder for oplevelsesrige større og mindre gåture i det smukke landskab. Landsbymiljøet i Viby med de gamle gårde er stort set bevaret, som det så ud før de store landboreformer for 200 år siden. Gårdene er placeret langs den slyngende bygade. Her ligger også Viby Kirke, der oprindeligt er opført i 1340. Den er let at genkende på sit udsædvanlige og smukke bindingsværkstårn. Længere fremme kommer Viby Mølle fra 1852, der fremstår nyrestaureret og er i funktion ved særlige lejligheder.

 

Vi tør godt love, at du nærmest kan være sikker på at give dine gæster en unik oplevelse, når du vælger Viby Forsamlingshus som ramme for din begivenhed.

 

Så hjertelig velkommen - både lejere og gæster.

Lej nu via vores online booking

og få sikkerhed for unikke rammer

til din kommende begivenhed